4/06/2013

et ehkä usko kaikkee mitä sä näät ja joudut hieroo silmiis

kuvii lillestä, toinen mun ehdottomist lempparikaupungeist ranskas pariisin rinnal  
en jaksa kirjottaa enempää, oon jostain syystä sairaan väsyny ja tän viikonloppuki päätin pyhittää koton rentoutumiselle, hunger games:lle (huom! ranskaks) ja leffojen kattelulle hostsiskojen kanssa. onneks kohta alkaa lomat.
ps. oon onnellinen belgian junalippujen omistaja, parin viikon pääst suunta kohti pohjosta ja hennaa !

6 kommenttia:

  1. jeeee päästään vihdoinki kohta näkeen ja saan näyttää sulle belgian parhaimmat paikat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiimpä tätä on ootettu täs nyt seittemän kuukautta, enemmänki! ootan sit laadukasta turistiopastusta, sitä samaa mitä voit odottaa sit ku tuut tänne etelään decouvraa pariisii ja picardie:ta (tää mun region) ;)

      Poista
  2. hehehee joo varmasti on laadukasta "niin tos on toi hieno rakennus mikähän nyt olikaan nimeltää..." :DDD jeeeee ootan niin paljo et pääsen näkee myös sun regionin sit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. c'est pas grave t'inquiete ;) hahah mun regioni on aik booring, tääl on vaan peltoo ja suht pienii kaupunkei ja eläimii ja nii, luulen et pariisi on kuitenki vähä mielenkiintosempi :D

      Poista
  3. ah no nyt vihdoin kerkesin tulla lukee tän sun blogin ja tulikin sitten luettua nää kaikki postaukset aika lyhyessä ajassa, kun tää sun blogi on näin ihana!! sun blogi hyppäs suoraan mun top 5 blogeihin :) toi sun kylä ja kaikki muut paikat, missä oot käyny, näyttää tosi kivoilta. onks ranskassa muuten paljon eri murteita/aksentteja? kun oon menossa sinne nantesiin, niin mietin, että ei kai siellä vaan sattuis olee jotain himovaikeeta niitten puhe, jos tiiät? (eheh ihan niinku ymmärtäisin muutenkaan, tää mun ranskan taito.. :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! öö kyl täält löytyy paljon aksenttei mut nantesin seutuu en tunne yhtää joten en osaa sanoo :s en usko et siel mitää suurta aksentii oo! ja älä huoli, kyl sä opit ymmärtämään :)

      Poista