12/18/2012

joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämmestä

kahet joulumarkkinat, kylän jouluvalot, joulukuusi, joulukalenteri ja ekat lempparijoululaulut, mun joulufiilis on hyvin aluillaan. plus lomaan on enää 3,5 päivää! sanotaan, että joulu voi olla vaihtareille vaikeeta aikaa, kun on poissa kotoota, mutta luulen että tuun selviin, tunnen oloni niin kotoisaks täällä. plus postissa odottaa joulupaketti kotoota, en tiiä sisällöstä sen tarkemmin, kun että siellä on suomalaista ruokaa!! paketissa odottaa myös laskettelukamat, koska ens maanantaina suuntana Alpit, can't waiiiit. hyvää joulun odotusta Suomeen, gros bisous !

6 kommenttia:

  1. hehehee sydämes on vaa yks m :p aijai mitä ortografiaa matilda tu me decois! oikeest oli ihana jutella tänää sun kaa, toivottavasti se paketti löytää nyt tiensä sun luo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. excusez-moi madame!! niimpäää, meijät pitäis ottaa noi puhelut kuukausittaiseks(järkyttävän pitkä sana..)tavaks !! ;)

      Poista
    2. ja paketti ootti mua tänää kun tulin kotii !!

      Poista
  2. Aww, jakkeja! :D olispa kiva nähdä sellanenki livenä, hei nyt sulla on kavereille lesoomista. Kai ne nyt siis on jakkeja?
    Hei tulipa nyt mieleen kysyä; eikö ihmiset katso vähän oudosti, jos heilut kameran kanssa joka paikassa? Outoa esim. kuvitella itsensä ihan äijänä kuvaamassa joulukuusta kun hostperhe kurkkii viereisestä huoneesta että mitäs hampskattia. Miten siihen suhtaudutaan siellä? :P

    Mimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikee osaa vastata ku en tiiä mitä jakit on?? hahahah :D ja no siis aluks ku esim otin kuvii täst kyläst nii hostsiskot nauro mulle mut nyt oon tottunu siihen et tunnen itteni niin turistiks :D ja ton joulukuusi kuvan otin sillon kun kukaan ei ollu kotona, en kyl siis tarkotuksella. varmaa kaikis pienis paikois jois ei ikin käy turistei nii katotaa vähä oudosti mut jos menee johonki pariisiin nii se on varmaa poikkeus jos siel ei kävele kamera kädessä :)

      Poista