2/14/2013

good times roll with me right here

miks oon aina niin ISOO
oon oikeesti ihan normaali...
magiiiique
viime viikonloppu oli yks parhaista tähän mennes: pe ja la lintsaus koulusta, oli täydellist seuraa (=vaihtareit) ja uusii kavereit, ruokaa(hehe) ja kaikkee kivaa ohjelmaa! kysees oli siis les journées yfu eli yfu-päivät suomeks, jossa tehtiin kaikkii atelieit, käytiin bloisin linnassa turisteilemas ja sekoilemas vähän siin sivus, käytiin lidlissä, jota oli niin ikävä ja hengailtiin vaa. lauantai-iltan oli koko viikonlopun kohokohta! me mentiin syömään koko porukal ravintolaan ja illal viihteestä vastas siis oikee taikuri! se oli yber mageet mut niin outoo, kun niit temppui ei vaan pysty selvällä järjellä tajuumaan. plus se oli viel siistimpää, ku sain ite osallistuu niihin temppuihin, mut toisaalt siin flippas kyl viel enemmän...
sunnuntai-iltana palasin väsyneen mut onnellisen kotii ja seuraavana aamuna mua oottikin 4h filon bac blanc:is. tää viikko onki siis menny noitten kokeiden merkeis, ei kyl sinänsä haittaa ku saa hengaa päivät koton enkä ota noit kokeit kuitenkaa turhan vakavasti ;) huomen viel svt ja sitte freedom, kavereiden kans juhlistaa meijän selviämistä täst viikosta, lauantain pariisiin ja laukkujen pakkaus ja sit suunta kohti etelä-ranskaa ja lomia!
hyvää ystävänpäivää kaikki ihanat suomes ja maailmal ♥ 
ja onnee ja tsemppii kaikille wanhoille ja abeille, nauttikaa vapaudesta koska mullahan noit lukiopäivii on viel satakunta jäljel..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti