6/24/2013

aurinkoa, hevosia, näyttäviä hattuja ja simon baker

 bongasin simon bakerin ;)
nää kuvat on prix de diane nimisestä tapahtumasta jossa oli kavereiden kanssa viikko sitten sunnuntaina. ton tapahtuman idea on siis se että pukeudutaan hienoihin vaatteisiin ja mieluiten näyttävien hattujen kanssa ja ton päivän aikana on useita hevosajeluita jotka huipentuu sitte päivän päätteeks tosi arvostettuun prix de diane-kirpailuun. meillä kävi hyvä tuuri sään kanssa kun aurinko paisto kuumasti koko päivän. hengailtiin siellä siis hevosajeluja katsellen ja juostiin simon bakerin perässä ;)

3 kommenttia:

  1. wtf??!! mun ehdoton ultimaterakkaus, ah <3

    oon lukenu sun blogia muutenki, kiitos on on ollu tosi kiva seurata ja pidä ihana loppuaika siellä! itse lähden 2014 YFUlla Ranskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mitää hyvä jos on miellyttäny :) hoo vähäks coolii! mul ei oo mitään hajuu kuka sä oot mdrr mut me nähään varmaan sit yfun tapaamisissa koska rupeen todennäkösesti vapaaehtoseks :) oon niin kateellinen et sulla on vielä kaikki edessäpäin !!

      Poista
  2. no hei jos nään sut joskus josain niin tuun todellaki vetään hihasta! ;) jep, jotenki ei vielä pysty sulattaan koko juttua ja kaikki tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta kumminki vuosi kohta vierähtää ohi ja lähtö on edessä!

    VastaaPoista