6/12/2013

live the life you love and love the life you live

lauantaina suuntasin kohti pohjosta norjalaisen elisen luokse sen synttärijuhlille. lämpötilat oli viimein kesälukemissa vaik aamulla kasilta hytisinkin kylmässä juna-asemalla. junia piti ottaa kolme ja matkustaa yhteensä 5 tuntia kunnes vihdoin pääsin perille. sinne oli tullut myös yks toinen norjalainen vaihtari ja iltapäivä hengailtiin yhessä viereisessä kaupungissa ja sen jälkeen suunnattiin elisen luokse niiden valtavalle talolle tai pikemminki maatilalle, takapihalla oleva hevosaitaus joka oli ehk kolmasosan pelkästä pihasta kuvaa ehk vähän sitä tontin koota.
illalla sit tuli kaikki ne päälle 60 vierasta mukaan lukien elisen norjalainen perhe joka oli kutsuttu elisen tietämättä mitään koko asiasta, ihan cool! koko ilta oli ihan mahtava, oli mahtavii ihmisii ja tunnelma oli katossa. pimeän tulessa kokonnuttiin nuotion ääreen sinne takapihalle musan ja vilttien kanssa telttojen äärelle, joita ei sitte loppujen lopuksi tarvittukkaa koska vietettiin nuit blanche eli ei nukuttu minuuttiikaan koko yön aika. aamulla viiden aikaan kun aurinko rupes nousemaan juotiin redbullii jotta ei unenpuute rupeis painaa haha.
vietettiin unohtumaton ilta ja yö ja sunnuntai vietettiinki puol koomassa, jouduin junassa laittaa herätyksen soimaan etten missais mun asemaa jos nukahdan haha. oli vähän haikeet sanoo kaikille heipat ja à jamais sunnuntai aamuna vaikka ei sen paremmin tunnettukkaan mut toi kuuluu vaihtovuoteen joten oon kai jo jossain määrin tottunut siihen..
nyt oon siis loput kolme ja puol viikkoa lomilla ja sit suuntana saksa ja YES oh yeah ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti