2/25/2013

go on take my hand, i'm going back down south now

varoitus: luvassa piiiiiiiitkä postaus!
vietettiin siis eka lomaviikko kaukana etelä-ranskassa hostisovanhempien luona, 8 tunnin ajomatkan päässä. säätila oli vähän vaihteleva, oli auringonpaistetta ja lämmintä mut kans ihme lumituulimyrsky. oli kyl mainio lomaviikko ja mul oli hauskaa ku nauroin etelän aksentille c(: 
maisemii matkan varrelt
fièvre de samedi soir lundi aprèsmidi !
käytiin carcassonnen linnakkees, oli super kylmä mut tanssittii muurien suojas ja käytii kahvilla lämmittelemäs. toi kylä (tai kaupunki en tiiä) siel muurien sisäpuolella oli kyl ihan söpö, muistin ton linnakkeen ulkopuolelta kun oon perheen kaa käyny siel pienen mut en oo ikin menny sisäpuolelle, joten tuli sekin tsekattuu!
käytiin myös carcassonnen keskustas, jos jäädyttiin viel vähän lisää kun meijän museo-opas ei malttanu lopettaa. löysin kans mun tulevan asunnon: ihan keskustas, 70 neliöö 465 euroo kuussa, pas mal!
seuraavan päivän säiden lämmetes ajettiin minerve nimiseen kylään keskelle ei mitään. se oli super kaunis, mut oltiin varmaa ainoot turistit ku kesä taitaa olla vähän parempi sesonkiaika tuol.. kiipesin ihan tonne kallioiden huipulle josta näin koko kylän ja sitä ympäröivät viinipellot ja metsät, oli ihan mageet maisemat. takastulomatkal pysähdyttii kattoo sellasii motocross tyyppei, jotka teki ihan hullui temppui.
 päivän viimenen etappi oli narbonne, lähin "suurkaupunki". käveltiin söpön kanaalin reunaalla, tsekattiin narbonnen kirkko ja linnut päätti pommittaa hostäitii...  pitkän päivän jälkee saavuttii onnellisin takas kämpille.

TO BE CONTINUED !

1 kommentti:

  1. Kyllä taisit olla sekä Carcassonen linnoituksen sisällä että sielä Minervessä "pikkuisena". Silloin oli päinvastoin mielettömän kuuma. Mentiin kahviloihin vilvoittelemaan ja sitten sinne kovaa virtaavaan jokeen uimaan ...

    VastaaPoista