8/25/2012

It's getting closer


 jos joku norssi sattuu kattoo tätä nii älä ota henkilökohtasesti ;)

Kävin tänää vähä nasuilemas ja kattoo auringoslaskuu Helsingin kattojen yllä, kelpaa! Työt on (lue: vihdoin) loppu, joten voin omistaa mun ajan 100% vaihtariasioiden hoitamiseen ja kavereille. Huomenna ois vuorossa läksiäiset, joissa itseasias joudun kyl sanoo moikat vaan yhelle kaverille, mutta parempi näin.
Nyt kun lähtöön jäljellä olevat päivät pystyy laskemaan jo yhen käden sormilla nii rupeen täs pikkuhiljaa tajuumaan et lähtö on oikeesti lähellä... Ennen tätä päivää ei mua jännittäny melkee yhtää, mutta tänään kun multa kysyttiin niin monta kertaa et jännittääkö nii nyt sitten jännittää! Ei kuitenkaa huonolla tavalla vaan sellasella perhosii vatsassa tavalla, if u know what i mean ;) On niitä kauhuskenaarioitki kyl tullu kehiteltyy päässä jo ihan tarpeeks..
Mulla on vähän sellanen fiilis, että mulla tulee olee ihan sairaan kiireiset loppupäivät, kun tosiaan pakkaamiselle en oo uhrannu vielä pienintäkää ajatusta ja tuliaisetki on vielä siellä kaupan hyllyillä... Kyllä ne siinä lähtöhuumassa (jota alkaa muuten pikkuhiljaa kertymää!) sitten hoituu. Hyviä viikonloppuja kaikille!

Bisous,
Matilda

2 kommenttia:

  1. 5 päivää on ihan sika vähän!!! tää on niin hulluu!

    VastaaPoista
  2. NO ÄLÄ ! tsiisus.. koht iskee paniikkiiii :---D

    VastaaPoista