8/30/2012

La premier jour en France


Heippa Suomii!
Tänään aamulla viiden aikaan alko siis mun vaihtovuosi. Automatka lentokentälle ja aika kentällä ennen turvatarkastuksia oli toi haikeita, mutta kun käveltiin turvatarkastuksista läpi niin olo muuttu tosi innostuneeks.  Lentokoneen noustessa katotii ulos ikkunasta ja sanottiin heippa Suomen maaperälle seuraavaks vuodeks. Lennettiin siis viiden muun Suomi-tytön kanssa Parisiin ilman mitään ongelmia ja Pariisin päässä meitä oli vastassa YFU:n vapaaehtoset.

Eka päivä tääl on tuntunu pikemminki ekalta viikolta, kun ekaks venattiin Pariisin lentokentällä tunteja muita vaihtareita ja sitte ajettiin parituntii johonki tuppukylään keskelle ei mitään. Siis oikeesti mul ei oo mitään hajuu missä me ollaan.. Ja siis kaikkihan täällä luuli, että me mennää johonki Pariisiin, mutta eipä taideta mennä lähellekkään Pariisia tällä kertaa :--D tänne leiripaikkaan tulo oli tosi rankka, iski kauhee shokki ku tää ei nyt maailman kotoisin majapaikka oo, mutta täl hetkel on sika hyvä fiilis! En viitti nyt kirjottaa enempää, kun täällä on muita vaihtareita odottamassa vapaata nettipiuhaa. Mut palaillaa varmaa sitten, kun oon perheessä! Jäääiks !

ps. (oona tää on omistettu sulle;) ) ymmärrän melkee kaiken ranskan mitä tääl meille puhutaan ja tänää yhes vaihees mun enkku oli jo vähä jäässä... pelottaa vähä tää mun kielitaito sitte vuoden lopussa :D noooh we'll see

Gros bisous,
Matilda

4 kommenttia:

  1. Jeiiii vähä ihanaa et on ollu kivaa!! Have fun fun fun <3
    T kaisaaa

    VastaaPoista
  2. jee ihana tildeen! ::) mä luulin et oot suoraa menos sinne perheesee en muistanu et sul on joku leiri siin aluski :D

    VastaaPoista