1/13/2013

le noël

Aattelin et kahen viikon jälkeen ois hyvä aika vihdoin postaa kuvat jouluaatosta! (...) Mun ranskalainen joulu meni hyvin, vaik sanotaan et joulun tulee vaihtareille kauhee masennus ja koti-ikävä (okei, ehkä vähän liioteltu :D). Lumesta ei kyllä ollu jälkeäkään, mut ei se hirveesti lannistanu fiilistä. Ja vaikka tää ei ollu se tyypillisin joulunvietto mulle niin otin tän kokemuksena, koska tänä vuonna saan taas suomalaisen joulun takasin!
Sunnuntai-iltana vietettiin meijän joulu nro 1 Nanterressa hostisän suvun kanssa. Mun leipomat piparit katos lauataselta parissa minuutissa ja muutenki ruoka maistu kaikille, niinku jouluna kuuluukin. Jaettiin myös ekat lahjat ja sain Pikku Prinssin ranskalaisen version!

Maanantaina oli hostäidin suvun vuoro kerääntyy meille viettää joulua. Mukana oli myös 3-vuotias hostserkkupoika, joka kyl tarjos kaikille viihdettä meijän joululounaan ohessa. Syötävän oli kaikkee tyypillist ranskalaista ruokaa: foie grasta=hanhenmaksaa, buche de noël=jouluhalkoa, juustoja (+sinihomejuustoo pipareiden kaa namii) yms. Taidettiin muuten saavuttaa se ranskalainen stereotypia et syödään joku 3 tuntia putkeen!

2 kommenttia:

  1. vähä kivan näköset mestat nois kuvis, kaikki koristelut chemineen ympäril ja kaikkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks (i guess??) noi takan koristelut on kyl tos ympäri vuoden, mut jep mäki tykkään ihan sikan, tekee olon tääl ihanan kotoisaks! mut hei et oo nähny, meijän olohuonees on diskopallo joka laitetaa ain ku raivataa tanssilattiaa ;)

      Poista