1/16/2013

les alpes !

Vihdoin kuvii kans meijän laskettelureissust! Oltiin siis Etelä-Alpeilla kylässä nimeltä Vars Les Claux, jossa hosteilla on oma minimökki. Ton viikon aikana lasketeltii (kaikille tuli varmaan yllätyksenä) niin päivällä kuin yöllä (täydenkuun aikaa oli telekabinet avattu!), syötiin lounaita vuorimaisemissa, kaatuiltiin (en ollu ainoo), jäädyttiin, rusketuttiin (aurinkolasirajat pärstässä..) ja nukuttiin paljon! Oli kyl aik ideaali loma, kun ei ollu mitään stressattavaa, oli hyvä ilma ja paljon yöunia :)
en oo oikeesti noin epämuodostunut...
 Uudeksvuoden ei sitte palattukkaan Fleurinesiin, mut ei se mikään maailmanloppu ollu. Tuol hiihtostadionil oli superhienot valoshowt, esim. henkilökunta lasketteli ihan ryhmän alas yht isoo rinnetta sellasten tulien kaa ja tietty ilotulitukset. Tanssittii Gangnam stylee parvekkeel ja käytiin pulkkamäes, ei ollu mikään juhlimisuusvuos, mut mulle kyl kelpas :)
BONNE ANNÉE 2013 (deux semaines en retard..), let's make it be the year best ever ;)

2 kommenttia:

  1. MEILKI OLI TOLLANE TULIHOMMALASKEUTUMISASIA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahaa daccord truc chose machin, ouais j'ai compris ;) noeii, se oli supersiistii, eiks niin? sit viel musat taustalle nii mucho bueno (toi ei taida olla mitään kieltä?) !

      Poista