1/25/2013

pictures from last month

 nää kuvat on meijän soiréest autraalialaisten kaa. edustetaan emman kaa taas jälleen kerran.
toi kakku on nimeltään galette de rois ja sitä syödään ranskas tradition aina kai tammikuun ekana sunnuntaina. idean on siis et tohon on piilotettu sellanen pieni ukkeli mikä lie onkaan = une fève, ja sen löytäjä kruunataan kuninkaaks/kuningattareks! me vähän rikottiin traditioo ku syötiin tota päivän etuajas ja viel monta päivää sen jälkeenki.. tarvittiin neljä galettee kunnes mäki löysin fèven ;)
olin kaverin 18v synttäreil! oli super hauska ilta, syötiin ja tanssittii, mut eihän siihen muuta tarvita ;)

que tous ceux qui sont dans la vibe, levent le doigt, que toutes celles qui sont la vibe, levent le doigt! que ceux qui sont assis se levent, suivez-vous moi, allez maintenant on y va!
tänää ku lopetin jo yhelt koulun ja koska mun shoppailusuunnitelmat kaverin kaa peruuntu, nii päätin olla hyvä vaihtari, suomalainen sisko, väliaikais sisko ja vuodeks adoptoitu lapsi ja leivoin koko perheelle korvapuustei! hostit on rakastunu noihin, aina ku sanoin et voisin leipoo des gateaux finlandaises, nii kaikki on ihan innoissaa :D vaik ärsyttääki etten pääsy alennuksiin, nii vietin ihan kelpo iltapäivän keittiös, kun laitoin D17:n päälle (ranskan voice) ja pidin privatebileet.

Big Ali feat. Wati-B: impossible de s'asseoir

ps. onnee kaikille jotka lopettaa kouluuransa näin lähipäivin!

2 kommenttia:

  1. haha toi eka biisi tuo nii nostalgiat..vuodelta öö 2000? :DD

    VastaaPoista
  2. haha, oli pakko laittaa toi ku me tansittii nii villisti ton tahtii ! noei, mut toi on just hyvä fiilistely biisi ;)

    VastaaPoista