9/17/2012

LILLE

Lauantai-iltapäivällä koulun jälkeen suunnattiin siis kohti Lilleä. Oli tosi kaunis sää, joten oli täydellinen päivä kaupunkikierrokselle. Kuljettiin vähän aikaa keskustassa ja lopulta suunnattiin Zaraan vähän shoppailee. Lille oli must tosi kaunis kaupunki ja haluun ehdottomasti mennä tonne uudestaan, koska meillä ei täl kertaa ollu ihan hirveesti aikaa kierrellä!
suloinen kissa nimeltä Garfield :D
Meijän kaupunkikierroksen jälkeen suunnattiin vähän kauemmaks Lillestä hostperheen perhetutuille illalliselle. Yövyttiin niiden luona ja vietettiin loppujen lopuks melkeen koko seuraava päiväkin siellä, vaikka alunperin meijän oli tarkotus palata Lillen keskustaan.
Mun viikonloppu kulu siis syödessä, leffaa kattoessa, pingistä pelatessa ja turisteillessa eli oli ihan kelpo viikonloppu! Säät täällä rupee pikkuhiljaa viilentymään joten munki pitää varmaa hyväksyy se karvas totuus, että syksy on tulossa.. Onneks ostin Zarasta viikonloppuna lämpimän neuleen ;)
Gros bisous Suomeen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä että sulla menee siellä oikeen hyvin :)) oon vähän kade sun säistä vaik ne oiski syksyyn oäi ku tääl on 6C ja rankkasade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä kuule huoli, tääl oli torstai aamun 4 astet ulkon joten kyl täälki on kylmä :D

      Poista